Dinsdagavond: v.v. Hellendoorn 1 - Oranje Nassau 1

Dinsdagavond: v.v. Hellendoorn 1 - Oranje Nassau 1

9 mei 2022 19:00


Aanstaande zaterdag speelt v.v. Hellendoorn 1 wederom een kraker! Koploper Oranje Nassau 1 uit Almelo is de tegenstander op Sportpark De Voordam in Hellendoorn. De uitwedstrijd in Almelo op 27 november eindigde in een gelijkspel, 1-1. Kan v.v. Hellendoorn de 3 punten in Hellendoorn houden?

Afgelopen zaterdag heeft v.v. Hellendoorn goede zaken gedaan en wist het de derby tegen De Zweef met 2-0 te winnen. De doelpunten deze middag kwamen van Carlos Lopes Macedo en Bram Kamphuis. Niet alleen de uitslag viel positief uit, maar we kunnen terug kijken op een fantastische dag! Een groot applaus namens het bestuur voor alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Het elftal van hoofdtrainer Bart Benneker wil hier graag een vervolg aan geven en zal er alles aan doen om de punten op De Voordam te houden.

Tegenstander komende dinsdag is de koploper van de competitie, Oranje Nassau 1 uit Almelo. Het verlies van De Zweef afgelopen zaterdag werd met vreugde ontvangen in Almelo. Het elftal van hoofdtrainer Frank Eeftink staat hiermee 4 punten los en lijkt hiermee het kampioenschap veilig te stellen. Afgelopen zaterdag wist Oranje Nassau met 2-0 te winnen van Bruchterveld.

Wederom dus een mooi affiche. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.A.M. Ervelo.

Namens het bestuur van v.v. Hellendoorn, wensen wij u allen een fantastische en sportieve wedstrijd toe.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!