Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscommissie v.v. Hellendoorn
Een belangrijk onderdeel van het Veilig Sport Klimaat is het hebben van een vertrouwenscommissie en vertrouwenscontactpersonen. Binnen v.v. Hellendoorn zijn er momenteel 3 vertrouwenscontactpersonen die daarvoor een training hebben gevolgd via het NOC-NSF en officieel zijn gecertificeerd. De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging bij incidenten. De vertrouwenscommissie van v.v. Hellendoorn bestaat uit interne vertrouwenscontactpersonen te weten: Shandra Wemekamp, Francis Olthof en Rikjan Schuttevaar. Vanuit het hoofdbestuur wordt deze commissie aangevuld door Martijn Hegeman (vicevoorzitter).

In geval van ongewenst situaties kun je contact opnemen met de interne vertrouwenscontactpersonen.
bd4cc146-64dc-42fe-9778-c491f1e09e14.JPG
De vertrouwenscontactpersonen van v.v. Hellendoorn.
Shandra Wemekamp (06-47820078), Francis Olthof (Tel: 06-41016310) en Rikjan Schuttevaar (06-53526981).

Externe vertrouwenscontactpersoon
Naast deze interne vertrouwenscontactpersonen hebben we ook een externe vertrouwenscontactpersoon in de persoon van Jans van Wieren. Jans van Wieren heeft al ruim 20 jaar een eigen adviesbureau op diverse terreinen van hulpverlening. In het bijzonder de drugshulpverlening.

Adviesbureau J. van Wieren
T.: +31548621009  (op werkdagen van 17.30 uur t/m 21.00 uur)

M.: +31618717572
E.: info.jans@gmail.com

Externe adviseurs:
v.v. Hellendoorn kan ook een beroep doen op twee externe adviseurs die de vertrouwenscommissie adviseren vanuit hun eigen expertise. Dat zijn huisarts mevr. B Heslinga en Milou Blikman, werkzaam als jeugdagent bij de Politie.

Tenslotte zijn er goede contacten met wijkagent en jeugdagent van Hellendoorn.

Te bereiken onder het algemene nummer 0900 - 8844

Rianne Noeverman                                       Bert van Eijk

Voor alle zaken aangaande jeugd              Wijkagent dorp Hellendoorn

Meer informatie over het beleid Veilig Sport Klimaat en de rol van de diverse personen en commissies staat beschreven in de betreffende documenten op de website van v.v. Hellendoorn. Er kan ook contact opgenomen worden met de vertrouwenscontactpersonen en leden uit de vertrouwenscommissie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!