12 nov: De Algemene Ledenvergadering

11 oktober 8:00  Beste leden, De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 november 2021, aanvang 20.00 uur. We zijn blij dat de ledenvergadering weer als vanouds in de kantine kan worden gehouden! We nodigen hierbij dan ook alle leden uit om aanwezig te zijn. De agenda voor deze ledenvergadering wordt binnenkort op deze site geplaatst. Met vriendelijke groet, Bestuur v.v. Hellendoorn

Zat: v.v.Hellendoorn 1 - Bruchterveld 1

8 oktober 10:00  Aanstaande zaterdag speelt ons eerste elftal de 3de competitiewedstrijd van het seizoen! Bruchterveld 1 is te gast op Sportpark de Voordam in Hellendoorn. v.v. Hellendoorn 1 is de competitie goed begonnen, de eerste wedstrijd met maar liefst 8-0 gewonnen van Kloosterhaar. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen DES Nijverdal op het programma, deze werd met 0-3 gewonnen. Een mooie start met 11 doelpunten voor en 0 tegen. Tegenstander Bruchterveld kent dezelfde cijfers met 2 gespeelde wedstrijden, 6 punten. De eerste wedstrijd werd met 1-2 gewonnen van Hardenberg’85 1 en afgelopen zaterdag waren de mannen uit Bruchterveld met 2-0 te sterk voor Voorwaarts V. 1. Een mooi affiche op Sportpark de Voordam tussen de nummer 1 en 3 van de competitie. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. van der Lei. Tot zaterdag!

Rabobank ClubSupport, stem jij op ons?

5 oktober 8:45  Ook dit jaar doet voetbalvereniging Hellendoorn mee aan de Rabobank clubsupport! Vanaf vandaag (4 oktober) tot 25 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! meer »

Ben & Jerry's Hellendoorn nieuwe sub-sponsor v.v. Hellendoorn

29 september 19:15  Het bestuur en de sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hellendoorn zijn trots dat de mooie, groeiende ijsfabriek een subsponsor contract is aangegaan met de v.v. Hellendoorn! Ben & Jerry’s Hellendoorn en de voetbalvereniging Hellendoorn zijn een contract aangegaan voor 4 jaar. Ben & Jerry’s Hellendoorn wordt onder meer zichtbaar op wedstrijdkleding van verschillende teams. Ook zullen ze zichtbaar zijn op ons sportpark door reclame-uitingen op ons LED-bord, meerdere reclameborden op ons sportpark en een banier aan het hoofdveld!meer »

Zaterdag: v.v.DES 1 - v.v.Hellendoorn 1

29 september 10:45  Voor aanstaande zaterdag staat de eerste derby van het seizoen op het programma voor v.v. Hellendoorn 1. We spelen de uitwedstrijd op Sportpark Gagelman tegen v.v. DES 1 uit Nijverdal. Beide teams wisten hun eerste competitiewedstrijd te winnen, DES 1 won met 0-2 uit bij Voorwaarts V. 1 en v.v. Hellendoorn 1 wist met 8-0 te winnen van Kloosterhaar. Een mooie affiche op Sportpark Gagelman in Nijverdal, aftrap 14:30. Scheidsrechter: Dhr G.J.H. Ekkel. Tot zaterdag! meer »

Aanvullende corona regels per 25 september 2021!

24 september 21:15  Zoals iedereen weet zijn per 25 september 2021 aanvullende regels voor het gebruik van onze kantine. Vanaf dan is een coronatoegangsbewijs nodig om binnen zittend eten en drinken te nuttigen. De regels gelden voor iedereen die 13 jaar of ouder is. Ben je volledig gevaccineerd of kun je een negatieve PCR-test of een herstelbewijs tonen, dan kun je een bandje ophalen om in de kantine te zitten. Wil je alleen eten of drinken afhalen dan is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Ook op het terras is een coronatoegangsbewijs niet nodig. We hopen op ieders medewerking!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!