Invulling trainers meisjesteams

Vandaag, 17 mei 7:45  Graag willen we jullie informeren over de stand van zaken wat betreft de invulling van trainers voor de verschillende meisjes selectieteams voor het seizoen 2022-2023.meer »

Feestweekend v.v. Hellendoorn: 17 en 18 juni

14 mei 7:45  Noteer vrijdag 17 en 18 juni vetgedrukt in je agenda! Want het mag en kan weer. Een feest geven! Dat gaan we als v.v. Hellendoorn zijnde dan ook doen dat weekend. Gewoon omdat het kan. Maar ook om het seizoen met elkaar feestelijk af te sluiten. En omdat we vorig jaar ons 15-jarig jubileum vierden. Wat kun je verwachten? meer »

Zat: SV Wilhelminaschool 1 - v.v. Hellendoorn 1

13 mei 12:15  Aankomende zaterdag speelt v.v. Hellendoorn 1 een uitwedstrijd in Hengelo. Tegenstander deze middag is de nummer 5 van de competitie, SV Wilhelminaschool 1. Aftrap: 14:30 | Sportpark Vikkerhoek Hengelo

Aanmelden jeugdkamp tot aanstaande maandag!

13 mei 11:45  Hallo hallo hallo! Hierbij een berichtje over het v.v. Hellendoorn Jeugdkamp 2022. Al meer dan 90 spelers en speelsters zich hebben aangemeld! Heb jij je nog niet aangemeld? Geen probleem! Aanmelden kan nog tot aanstaande maandag 16 mei. Hoe? Ga naar www.vvhellendoorn.nl/jeugkamp, de rest wijst zich vanzelf.meer »

Kampioenswedstrijd v.v. Hellendoorn 4

13 mei 7:45  v.v. Hellendoorn 4 kent een uitstekend seizoen en is al lange tijd de trotse lijstaanvoerder. Aanstaande zaterdag kan ons vierde elftal kampioen worden. v.v. Hellendoorn 4 speelt dan een uitwedstrijd tegen Hulzense Boys 8, de nummer 5 van de ranglijst. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Smidserve. Wij wensen onze jongens heel veel succes!! 💪🏼🔵🔴

Dinsdagavond: v.v. Hellendoorn 1 - Oranje Nassau 1

9 mei 19:00  Aanstaande zaterdag speelt v.v. Hellendoorn 1 wederom een kraker! Koploper Oranje Nassau 1 uit Almelo is de tegenstander op Sportpark De Voordam in Hellendoorn. De uitwedstrijd in Almelo op 27 november eindigde in een gelijkspel, 1-1. Kan v.v. Hellendoorn de 3 punten in Hellendoorn houden?meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!