Nieuws - v.v. Hellendoorn

Nieuws

Nieuws

Afgelastingen

2 december 8:00  De wedstrijden die vandaag op natuurgras zouden worden gespeeld zijn helaas afgelast. De overige thuiswedstrijden gaan gewoon door. De afgelastingen zijn reeds in voetbal.nl verwerkt. Wij adviseren iedereen om op voetbal.nl te kijken of zijn/haar wedstrijd vandaag doorgaat.


Terugblik op de Algemene Ledenvergadering 2023

29 november 12:30  Op 17 november 2023 werd de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het seizoen 2022-2023 gehouden. Voor de leden die niet in de gelegenheid zijn geweest aanwezig te zijn, hieronder een kort overzicht van hetgeen is besproken.meer »


Dinsdagavond oefenwedstrijd: Hulzense Boys 1 - v.v.Hellendoorn 1

27 november 7:15  ⚽️Aanstaande dinsdagavond speelt v.v.Hellendoorn 1 een oefenwedstrijd tegen V.v. Hulzense Boys 1. Aftrap in Hulsen, 20:00uur.


Leden van verdienste

21 november 21:00  Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 17 november jl. zijn twee personen speciaal in het zonnetje gezet. Dit zijn Bertus Weijermars en Gerrit Meyer. Zij zijn benoemd tot lid van verdienste. Beide benoemingen werden tijdens de vergadering bekrachtigd door een luid applaus! Helaas kon Gerrit i.v.m. vakantie niet aanwezig zijn op de ALV. Hij is direct na afloop van de vergadering door onze voorzitter verrast met een toegestuurde videoboodschap.meer »


Dinsdagavond bekervoetbal op De Voordam

20 november 10:00  Aanstaande dinsdagavond speelt v.v.Hellendoorn 1 een mooie bekerwedstrijd tegen DOS Kampen 1. DOS Kampen speelt in de 2e klasse H en staat momenteel op een 4de plek. Aftrap op Sportpark De Voordam in Hellendoorn, 20:15uur. U bent van harte welkom.


Jubilarissen v.v. Hellendoorn gehuldigd!

18 november 8:15  Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering afgelopen vrijdagavond heeft de vereniging haar jubilarissen gehuldigd. Alle aanwezige jubilarissen ontvingen een aandenken vanuit de vereniging vanuit voorzitter Rikjan Schuttevaar. De jubilarissen die niet aanwezig konden zijn, ontvangen deze uiteraard nog. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!