Nieuws - v.v. Hellendoorn

In memoriam – Henk Jacobs

24 januari 19:30  Ons bereikte het trieste bericht dat Henk Jacobs zondag 22 januari op 77-jarige leeftijd is overleden. Henk was al sinds zijn jeugd lid van s.v. SOS. Hij heeft jarenlang gevoetbald op de zondagochtend. Sinds 1 juli 1962 was Henk lid van onze vereniging. meer »

Spaaractie v.v. Hellendoorn gestart!

23 januari 8:15  Vanaf vandaag kan iedereen weer zijn of haar "Helderse Voetbalhelden" sparen bij Albert Heijn Rob Loomans Hellendoorn en Bie Olthof ! Alle leden van v.v. Hellendoorn krijgen natuurlijk weer een spaarboek! Elke trainer/leider kan deze aanstaand weekend uitdelen! Hoe spaar je de stickers? Albert Heijn Rob Loomans Hellendoorn: Bij iedere €10,00 boodschappen ontvang je een gratis zakje met stickers. Bie Olthof: Bij elke 10 liter brandstof of €10,00 in de shop ontvang je een gratis zakje met stickers! Wij wensen iedereen heel veel plezier met sparen!!meer »

Bezoek bij de koploper: Rigtersbleek 1 - v.v. Hellendoorn 1

20 januari 8:45  Aanstaande zaterdag speelt ons eerste elftal een belangrijke wedstrijd in Enschede! Het elftal van hoofdtrainer Bart Benneker gaat op bezoek bij de koploper uit de competitie, Rigtersbleek! Een mooi affiche tussen de nummer 1 en 2 van de competitie. Rigtersbleek staat momenteel bovenaan met 30 punten uit 10 wedstrijden en heeft daarmee alle wedstrijden nog gewonnen. Een knappe prestatie! v.v. Hellendoorn staat op plek 2 met 23 punten uit 10 wedstrijden. Kan ons eerst elftal het gat kleiner maken met de koploper? Daar kunnen we jullie support heel goed bij gebruiken! Aftrap op Sportpark Rigtersbleek in Enschede, 15:30uur. Tot morgen!

Succesvolle eerste editie voetbalcafé v.v. Hellendoorn

19 januari 13:00  Afgelopen woensdagavond stond bij voetbalvereniging Hellendoorn het eerste voetbalcafé op het programma. In een bomvol clubhuis waren de gastsprekers: Bram van Polen (PEC Zwolle), Wout Brama (FC Twente) en Ramon Zomer (Ex Heracles / FC Twente) te gast. Onder leiding van RTV Oost presentator Bert van Losser vertelde de mannen leuke anekdotes uit hun carrière. De avond was speciaal georganiseerd voor alle leden en sponsoren van de club. meer »

Voetbalcafé v.v. Hellendoorn met Wout Brama, Bram van Polen en Ramon Zomer

17 januari 8:15  Aanstaande woensdagavond staat er een voetbalcafé op het programma! v.v. Hellendoorn verwelkomt drie (ex)voetballers die hun sporen hebben verdiend bij diverse profclubs in Overijssel te weten Wout Brama, Bram van Polen en Ramon Zomer. Tijdens het Voetbalcafé v.v. Hellendoorn zijn zij de sprekers. Bert van Losser is de presentator deze avond. Tijdens deze avond vertellen de mannen anekdotes uit hun voetbalcarrière. Voetbalcafé begint om 19.30 uur (inloop 19:00) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Een gezellige en interessante avond voor jong en oud! Leden, vrijwilligers en sponsoren kunnen zich gratis opgeven via: communicatie@vvhellendoorn.nl (Let op laatste plekken).

Denny van Gaal nieuwe assistent trainer v.v. Hellendoorn 1

16 januari 9:00  Denny van Gaal wordt met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe assistent trainer van v.v. Hellendoorn 1. Denny is hiermee de opvolger van Arjan Eshuis, die volgend seizoen trainer/coach wordt van v.v. Hellendoorn JO19-1meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!