Bewaarnummer seizoen 2021-2022

Gisteren, 27 juli 8:15  Het digitale bewaarnummer voor het seizoen 2021-2022 is klaar. In het bewaarnummer staan de teamindelingen, trainingstijden, data eerste trainingen en de contactgegevens van bestuur, commissies en coördinatoren. Alle leden, van wie bij de ledenadministratie het emailadres bekend is, hebben het bewaarnummer per mail ontvangen. Heb je geen bewaarnummer ontvangen? Stuur dan een mail naar bewaarnummer@vvhellendoorn.nl Het digitale bewaarnummer wordt dan binnenkort toegestuurd.

Fijne vakantie!

24 juli 10:30  Beste sportvrienden, Vele medewerkers hebben ook het afgelopen jaar hard gewerkt om onze verenigingsactiviteiten doorgang te laten vinden. Daar zijn we hartstikke dankbaar voor. Dus iedereen die daaraan, in welke vorm dan ook, heeft meegewerkt: Dank jullie wel!!meer »

Openingstijden kantine tijdens de zomervakantie en bouwvakvakantie

24 juli 10:15  Tijdens de vakantie en de bouwvak is onze kantine beperkt open. Openingstijden tot aan de bouwvak: · Woensdag 21 juli van 19.00 uur tot 23.00 uur · Donderdag 22 juli van 19.00 uur tot 23.00 uur · Zaterdag 24 juli van 15.30 uur tot 19.00 uur · Zondag 25 juli van 09.00 uur tot 13.00 uur Openingstijden tijdens de bouwvak: · Zaterdag 31 juli van 15.30 uur tot 19.00 uur · Zondag 1 augustus van 09.00 uur tot 13.00 uur · Zaterdag 7 augustus van 15.30 uur tot 19.00 uur · Zondag 8 augustus van 09.00 uur tot 13.00 uur · Zaterdag 14 augustus gesloten · Zondag 15 augustus gesloten Vanaf maandag 16 augustus is onze kantine weer normaal geopend. Ook tijdens de vakantieperiode kan er alleen gepind worden in de kantine.

Oproep: Vrijwilligers achter de bar & keuken

24 juli 10:00  Om in de toekomst de huidige openingstijden van onze kantine te kunnen behouden zijn wij naarstig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hier graag hun steentje aan bij willen dragen. Vrijwilligerswerk is namelijk hartstikke goed en belangrijk werk. Dankzij onze vrijwilligers kunnen we de kantine open houden op door de weekse avonden en in de weekenden. De sportkantine van v.v. Hellendoorn is een belangrijk onderdeel van onze vereniging, het is een ontmoetingsplaats voor leden, tegenstanders en bezoekers. Daarnaast is de sportkantine een belangrijke inkomstenbron voor onze club.meer »

Vanaf de midddenstip: Jelle Piksen

19 juli 8:15  Voor deze editie van ‘vanaf de middenstip’ praten we met Jelle Piksen, de kersverse voorzitter van de Supportersvereniging. Met Jelle praten we over de rol van de Supportersvereniging. Over zijn voetballoopbaan en hij vertelt ons iets wat weinig mensen nog over hem weten.meer »

Gevonden voorwerpen!

13 juli 14:15  Er zijn het afgelopen half jaar weer vele goede kledingstukken, schoenen etc. op ons sportcomplex achter gebleven. Mede na het fantastische jeugdkamp zijn er bijvoorbeeld ook kussens, luchtbedden achter gebleven. Je hebt nog de kans om je eigendommen op te halen tot zaterdag 24 juli. Hierna worden alle gevonden voorwerpen verwijderd en geschonken aan goede doelen. Kantinecommissie v.v. Hellendoorn

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!