v.v. Hellendoorn viert bevrijding!

2 mei 18:30  Hellendoorn 76 jaar bevrijd!! Ook binnen v.v. Hellendoorn werd dit gevierd. Afgelopen zaterdag werd voor de hele jeugdafdeling een Bevrijdingstoernooi georganiseerd. Binnen de verschillende leeftijdsgroepen werden spelers en speelsters door elkaar gehusseld en werden er mixteams gevormd. De teams speelden poulewedstrijden en gingen de strijd aan voor een finaleplaats en uiteindelijk voor de winst. De aftrap van het Bevrijdingstoernooi werd gedaan door de jongste jeugd, O7, O8 en O9. Eind van de middag sloten de lichtingen O17 en O19 het toernooi af. We kijken met veel plezier terug op de zeer geslaagde voetbaldag en willen de toernooiorganisatie, Milan Kok en Maarten Kok, hiervoor danken! Klasse gedaan!meer »

Sport | Spel | voetbalochtend!

25 april 14:15  De junioren teams van v.v. Hellendoorn hebben enkele weken geleden, in het kader van het jeugdpakket-corona van de gemeente Hellendoorn, een bootcamp gevolgd. Deze werd verzorgd door MoodStudios DRW. Deze ochtend was een groot succes en verdiende een gevolg!meer »

Zondag 2 winnaar eerste online VVH Quatsch Quiz

25 april 12:00  Zaterdag 24 april was het dan eindelijk zover. De eerste VVH Quatsch Online Quiz met rad van avontuur vond plaats. Maar liefst 107 teams hadden een pakket besteld voor deze quiz. Daarnaast waren er 2250 loten verkocht voor het rad van avontuur.meer »

Belangrijke informatie voor de VVH Quatsch Quiz aanstaande zaterdag !

23 april 17:15  Zaterdag 24 april start de VVH Quatsch Quiz om 18.00 uur. Zorg er dus voor dat je dan klaar zit! Jullie speciaal bier- wijn- of jeugdpakket wordt zaterdag bezorgd bij jullie thuis. Hierin zitten ook de 4 loten voor het Rad van Avontuur. Hij/ zij kan het dan verdelen onder de overige leden van het team. Houd bij het spelen van de quiz de Coronamaatregelen in acht die dan van toepassing zijn.meer »

Jeugdkamp 2021

20 april 16:30  Ondanks dat we nog middenin de coronapandemie zitten, zijn we als JAC van mening dat we ook vooruit moeten kijken, dat we plannen moeten durven maken en dat we perspectief moeten bieden aan de jeugd van v.v. Hellendoorn. Daarom zijn we begonnen met de voorbereidingen van het v.v. Hellendoorn Jeugdkamp 2021. Dit jaar georganiseerd op vrijdag 25 juni t/m zondag 27 juni. Net zoals voorgaande jaren zullen we weer vertrekken naar kampeerboederij 'De Bosrand' in Hellendoorn. meer »

Zaterdag 24 april 18.00 uur: VVH Quatsch Quiz + Rad van Avontuur

15 april 9:00  Beste deelnemer aan de VVH Quatsch Quiz, Je hebt er even op moeten wachten maar…… volgende week zaterdag 24 april gaat het dan eindelijk gebeuren. De grote online VVH Quatsch Quiz met Rad van Avontuur wordt dan georganiseerd. Het gezelligste uitje van het jaar vanaf je eigen bank. Maar liefst 107 teams hebben zich aangemeld en gaan de strijd om de VVH Quatsch Quiz bokaal aan. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!