Facebook Toestaan Niet toestaan

Hellendoorn dames 1 - Nieuwleusen dames 1 (22 augustus 2020)

24 augustus 2020 10:00

Hellendoorn begint vandaag met de volgende spelers: Babette, Luca, Indy, Ankie, Nardie, Donna, Esmay, Henriëtte, Femke, Maureen en Eva. Op de bank de eerste helft zaten: Iris, Daniek, Dinise, Lonneke en Kim. 1e helft: Hellendoorn begint sterk. Eva speelt haar man weg en creëert een goede kans, maar helaas geen goal. Niet veel later scoort dan alsnog Femke de 1-0 voor Hellendoorn met een goede goal van afstand. Hellendoorn heeft later weer een kans maar helaas wordt deze naast geschoten. Na 18 minuten heeft dan ook Nieuwleusen een kans, maar deze wordt naast geschoten. Eva creëert even later een mooie kans door haar mannetje weg te spelen en via de linkerkant naar binnen dribbelt en te schieten. Helaas ging dit schot er niet in. Hellendoorn heeft de beste kansen, maar ze gaan er niet in. In de 40e minuut scoort Nieuwleusen toch nog, en de stand wordt 1-1. Niet veel later is de volgende kans weer voor Nieuwleusen, maar deze gaat over.

2e helft: Er heeft een wissel plaatsgevonden. Babette is gewisseld met Dinise. Hellendoorn begint rommelig. Niet veel later scoort Nieuwleusen daardoor de 1-2 en 3 minuten later zelfs de 1-3. Hellendoorn weet het weer op te pakken en het begint weer te lopen. Even later weet Femke dan ook langs de verdediging te komen door een goede loopactie en scoort. Jammer genoeg was het buitenspel waardoor de goal niet telde. In de 57e minuut krijgt Hellendoorn een vrije trap net iets buiten het 16 meter gebied. Femke neemt hem, maar helaas net te zacht waardoor de keeper hem kon pakken. De 2e helft loopt het gelijk op. Nieuwleusen en Hellendoorn hebben allebei veel kansen. Toch weten geen van beide te scoren. Eindstand 1-3.