Busticket Wierden Nacompetitie

Aankomende zaterdag speelt ons eerste elftal de finalewedstrijd voor de nacompetitie tegen BWO. Speciaal voor deze wedstrijd laten wij bussen rijden. Meld je snel aan want VOL = VOL.  De wedstrijd zal worden gespeeld op neutraal terrein in Wierden op het Sportpark van SVZW.

Voor het bedrag van €7,50 kun je mee met de bus (heen en terugreis).

Lijkt het je leuk om mee te gaan met vrienden, ouders/verzorgers, team etc, koop dan hieronder een ticket. Aanstaande vrijdag krijgt iedereen een mail over de tijden van de bus.

Wees er snel bij, want vol = vol. | Let op: Ouders/Verzorgers zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van hun eigen kinderen in de bus en op het Sportpark in Wierden.

Busticket Wierden nacompetitie

Dit formulier blijft nog geldig tot zondag, 16 juni 2024 om 17:00

Vul alleen cijfers in:

aantal
x € 7,50

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!