Zalmaktie v.v. Hellendoorn

Zalmaktie v.v. Hellendoorn

Orgineel cadeau!

December is de maand om uw zakelijke relaties, jezelf of iemand in je omgeving eens te verwennen. Wat dacht u van een luxe zalm/wijn-pakket als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen? Een origineel cadeau én u steunt daarmee ook nog eens onze vereniging. 

In het assortiment hebben we meerdere pakketten met daarin een traditioneel warm gerookte zalm van maar liefst 1,2 KG. Wilt u er een passende wijn bij? Ook dat kan! En niet zomaar een wijn. Deze mooie Spaanse Sauvignon Blanc/Verdejo is geproduceerd op “Bodega Iniesta”, het familiebedrijf van Barcelona’s oud-stervoetballer Andrés Iniesta. Deze actie is in samenwerking met onze sponsoren: De Budde Nijverdal & Zeevishandel Zwaan Spakenburg 

 

Ophalen van uw bestelling

Uw bestelling kunt u ophalen in de kantine van v.v. Hellendoorn op donderdag 22 december 2022 vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur. U ontvangt hierover na bestelling nog een mail.  Dit zal in de week voor Kerst zijn. In overleg kan dit natuurlijk ook eerder als u dat graag wilt.

 

Factuur nodig?

Laat dan verderop in het bestelproces bij ‘opmerkingen’ uw adresgegevens achter. Bij het ophalen van uw bestelling ontvangt u dan de factuur.

 

Meer informatie?

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over deze Zalmaktie?  Bel naar Niels Alferink  06 18 13 52 08

 

niks-onder-de-18.png

 

Pakket 1: Luxe zalm 1,2 KG + 2 flessen wijn wit

€ 49,50

Een luxe zalm/wijn-pakket, met daarin een traditioneel warm gerookte zalm van maar liefst 1,2 KG. Het pakket is compleet met twee flessen “Andrés Iniesta Corazon Loco 2019”. Deze Spaanse wijn is niet zomaar een wijn. De Sauvignon Blanc/Verdejo is geproduceerd op “Bodega Iniesta”, het familiebedrijf van Barcelona’s oud-stervoetballer Andrés Iniesta. Met tonen van venkel, vers hooi en tropische vruchten past de wijn perfect bij de zalm.

Pakket 2: Luxe zalm 1,2 KG + 1 fles wijn wit

€ 41,45

Een luxe zalm/wijn-pakket, met daarin een traditioneel warm gerookte zalm van maar liefst 1,2 KG. Het pakket is compleet met een fles “Andrés Iniesta Corazon Loco 2019”. Deze Spaanse wijn is niet zomaar een wijn. De Sauvignon Blanc/Verdejo is geproduceerd op “Bodega Iniesta”, het familiebedrijf van Barcelona’s oud-stervoetballer Andrés Iniesta. Met tonen van venkel, vers hooi en tropische vruchten past de wijn perfect bij de zalm.

Pakket 3: Luxe zalm 1,2 KG

€ 29,95

Een heerlijk traditioneel warm gerookte zalm van maar liefst 1,2 KG in een luxe geschenk verpakking. De zalm is op ambachtelijke wijze gerookt. De combinatie van hout, rook en zout geeft deze vis zijn unieke smaak. Warm gerookte zalm is heerlijk op toast of stokbrood, maar ook als amuse of hoofdgerecht is het een aanrader.

Pakket 4: Fles wijn wit: Andrés Iniesta Corazon Loco 2019

€ 11,50

Een heerlijk frisse en aromatische witte wijn! En deze Spaanse wijn is niet zomaar een wijn. De Sauvignon Blanc/Verdejo is geproduceerd op “Bodega Iniesta”, het familiebedrijf van Barcelona’s oud-stervoetballer Andrés Iniesta. Met tonen van venkel, vers hooi en tropische vruchten past de wijn perfect bij vis, verse zeevruchten of een heerlijk pastagerecht.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!