Medisch beleid v.v. Hellendoorn van hoog niveau

24 juni 7:45  De zaken gaan goed binnen voetbalvereniging Hellendoorn. De club is de laatste jaren uitgegroeid tot een stabiele vereniging en de prestaties zitten in de lift! Op medisch vlak worden, worden mede dankzij de samenwerking tussen Fysiotherapie ZorgSaam en v.v. Hellendoorn, ook mooie prestaties geleverd. Een helder medisch beleid, een goede samenwerking tussen de verzorgers en fysiotherapeuten van ZorgSaam en aandacht voor blessurepreventie. Dit samen heeft geleid tot fitte selecties en opvallend minder blessures binnen de vereniging. In vergelijking met het v.v. Hellendoorn van 10 jaar geleden en omliggende clubs in de gemeente, hebben we te maken met een afname van het aantal zware kruisband- en spierblessures.meer »

Programma aanstaande zaterdag

23 juni 13:30  🔴🔵🏆Overmorgen is het zover!! Onze dames strijden op Sportpark Zandeinde in Lemele om een plek in de tweede klasse. Kijk hieronder voor het programma van zaterdag. Kunnen onze dames op jullie steun rekenen? - 11.30 uur vertrek supportersbus (o.v.b.) - 12.30 uur aanvang wedstrijd - 14.30 uur einde wedstrijd - 15.15 uur supporters terug in kantine - 16.00 uur speelsters en technische staf terug in kantine - 16.00 -18.00 uur huldiging en receptie voor leden, vrijwilligers, sponsoren, enz. (bij winst) - feest van 18.00 tot 21.30 uur (bij winst). We gaan er een topdag van maken met elkaar!

Busvervoer zaterdag: v.v.Hellendoorn VR1 - Gramsbergen VR1

22 juni 10:00  Aanstaande zaterdag staat de FINALEWEDSTRIJD op het programma voor onze dames 1. v.v. Hellendoorn VR1 speelt namelijk voor promotie naar de tweede klasse. Tegenstander deze middag is Gramsbergen VR1. Om zoveel mogelijk supporters mee te krijgen naar Lemele, laten wij speciaal een bus rijden (Let op: bij minimaal 30 personen). Wil jij onze dames steunen in Lemele èn mee met de bus? Geef je dan snel op, via communicatie@vvhellendoorn.nl. (Kinderen onder de 12 jaar met begeleiding!) De kosten bedragen €2,50 per persoon. Reserveren kan middels een mailtje met je naam, telefoonnummer en emailadres. Gelieve gepast betalen bij de bus! De bus vertrekt om 11:30 richting Lemele. Bestuur v.v. Hellendoorn

Nacompetitie finale: v.v.Hellendoorn VR1 - Gramsbergen VR1

21 juni 10:15  𝑫𝒆 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒆.. 𝒂𝒂𝒏𝒔𝒕𝒂𝒂𝒏𝒅𝒆 𝒛𝒂𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈 !! Aanstaande zaterdag speelt v.v.Hellendoorn VR1 de finalewedstrijd in de nacompetitie tegen Gramsbergen VR1! Het elftal van hoofdtrainer André Stegehuis speelt voor promotie naar de tweede klasse. De dames spelen deze beslissingswedstrijd in Lemele op Sportpark Zandeinde. Aftrap 12:30uur. Achter de schermen zijn we druk bezig met het regelen van busvervoer, hierover later meer! Ben jij erbij zaterdag?

Gewijzigde teamindeling MO20 t/m MO11

20 juni 8:15  Onlangs hebben we voor de jeugd de voorlopige teamindeling bekend gemaakt. In vervolg op deze bekendmaking hebben we enkele vragen en opmerkingen ontvangen welke zorgvuldig zijn beoordeeld. Als gevolg van enkele ontwikkelingen in het ledenbestand en de binnengekomen vragen/opmerkingen hebben wij besloten om enkele aanpassingen te doen en de indeling te herzien. Dit heeft gevolgen voor de meisjesteams MO20 tot en met MO11. Wij vertrouwen erop dat wij je met deze brief op een juiste wijze geïnformeerd hebben en gaan er vanuit dat we er samen wederom een mooi seizoen van gaan maken. Met sportieve groet, Technische Commissie en Jeugdbestuur v.v. Hellendoornmeer »

Onderling toernooi 2022

17 juni 7:30  Beste leden! Morgen zal het onderling toernooi weer plaatsvinden. Aanvang hiervoor is 12:45 (ipv 13:00 uur) uur. We vragen alle deelnemers eigen kleding mee te nemen. De kleedkamers in de sporthal zijn voor ons gereserveerd en daar kunnen we gebruik van maken. Het speelschema is tot circa 17:00 uur. Naast deelnemers nodigen we iedereen uit om te komen kijken. Ook bij dames 1 die om 14:30 hun eerste nacompetitiewedstrijd spelen tegen IJVV VR1 ! Daarna sluiten we gezamenlijk dit seizoen in de kantine af. Maurice Hegeman zal als DJ een spetterend eind verzorgen!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!