Invulling trainers meisjesteams

17 mei 2022 7:45

Graag willen we jullie informeren over de stand van zaken wat betreft de invulling van trainers voor de verschillende meisjes selectieteams voor het seizoen 2022-2023.

v.v. Hellendoorn MO20
De KNVB zal een wijziging doorvoeren in de competitie van MO19. De Meiden Onder de 20 competitie komt volgend seizoen in plaats van de Meiden Onder de 19 competitie. Binnen v.v. Hellendoorn zal er volgend seizoen een MO20 team worden gevormd. Adriaan Harmsen en Erik Wemekamp zullen de trainers en coaches worden van dit talentvolle team. Adriaan is enkele seizoenen geleden teamleider geweest bij v.v. Hellendoorn en heeft veel voetbalkennis en ervaring.  Erik Wemekamp is al jaren actief leider bij onze vereniging. Daarnaast is hij ook actief binnen de Supportersvereniging van v.v. Hellendoorn.

v.v. Hellendoorn MO17
Kim Mijnheer, Femke Ronhaar en Donna Kamphuis blijven net als dit seizoen de trainsters van v.v. Hellendoorn MO17. Kim, Femke en Donna zijn al jaren actief als trainsters bij onze meisjesteams. Afgelopen seizoen hebben Kim en Femke hun KNVB junioren trainersdiploma behaald. Naast hun rol als trainsters voetballen de dames zelf ook nog actief. Femke en Donna voetballen in Vr1 en Kim voetbalt in Vr3.

v.v. Hellendoorn MO15
v.v. Hellendoorn MO15-1 wordt volgend seizoen getraind door Rob Stoelers en Edwin Ronhaar. Rob en Edwin hebben jaren op in het eerste elftal van Hulzense Boys gevoetbald en voetballen momenteel in de lagere senioren bij Hulzense Boys. Rob en Edwin zijn al jaren actief als leider of trainer bij onze vereniging. Momenteel zijn ze de trainers van MO13-1.

v.v. Hellendoorn MO13
Melissa Valk en Amber Voortman zullen volgend seizoen de trainers worden van MO13-1. Melissa en Amber zijn jonge ambitieuze trainsters en trainen momenteel v.v. Hellendoorn MO11. Zowel Melissa als Amber voetballen zelf ook, momenteel in MO17.

Op dit moment is de Technische Commissie druk bezig met de invulling van de trainers voor alle onderliggende juniorenteams en alle pupillenteams. De voetbalcoördinatoren hebben met alle trainers (jong en oud) een voortgangsgesprek om te horen hoe de samenwerking verloopt en te horen waar kansen voor verbetering liggen. Daarnaast toetsen we de ambitie om een mogelijke trainersopleiding te volgen. Hiermee wil v.v. Hellendoorn blijven investeren in talentvolle jeugdtrainers om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit alles met als doel het niveau van de afdeling voetbal te verhogen. De gesprekken met alle trainers zijn in volle gang met als doelstelling om alle teams tijdig te hebben voorzien van goede trainers.

Technische Commissie v.v. Hellendoorn
Trainers_2022-2023_affiche_AH-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_EW-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_Kim_M-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_FR-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_DK-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_RS-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_ER-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_MV-1.jpg

Trainers_2022-2023_affiche_AV-1.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!