Feestweekend v.v. Hellendoorn: 17 en 18 juni

Feestweekend v.v. Hellendoorn: 17 en 18 juni

14 mei 2022 7:45


Noteer vrijdag 17 en 18 juni vetgedrukt in je agenda! Want het mag en kan weer. Een feest geven! Dat gaan we als v.v. Hellendoorn zijnde dan ook doen dat weekend. Gewoon omdat het kan. Maar ook om het seizoen met elkaar feestelijk af te sluiten. En omdat we vorig jaar ons 15-jarig jubileum vierden. Wat kun je verwachten?

17 juni: De Grootste Vrijdagmiddagborrel en feestavond in de Geuren
Vrijdagmiddag 17 juni organiseren we vanaf 16.00 uur de grootste vrijdagmiddagborrel van Hellendoorn. Aansluitend aan de vrijdagmiddagborrel gaan we door met de Helderse Zommeroamd. Wat je kunt verwachten? Park de Geuren als festivalweide waar bandjes en een DJ de muziek verzorgen, de bar nooit ver weg is en er genoeg te eten is. Gezelliger wordt een vrijdagmiddagborrel niet! Vergeet niet je collega’s, klasgenoten, teamgenoten en overige liefhebbers uit te nodigen voor deze borrel. Het belooft een vrijdagmiddagborrel en een zomeravond te worden die je nooit meer gaat vergeten.


18 juni: Onderling toernooi
Al jarenlang een traditie. Het jaar afsluiten met het onderling toernooi. Samen voetballen met leden die je daarvoor weleens hebt gezien, maar tijdens het onderling toernooi beter leert kennen. Dat is de charme van dit toernooi. Uiteraard sluiten we het toernooi af met een feestavond in de kantine! PS: ja we weten dat het mogelijk kan zijn dat ons eerste elftal van de heren en dames deze dag de finale van de nacompetitie speelt. Hier hebben we een oplossing voor achter de hand, zodat wanneer het eerste voetbal iedereen ze kan aanmoedigen.


Binnenkort ontvangen jullie meer informatie van ons. Voor nu: zet de data in je agenda!

Activiteitencommissie v.v. Hellendoorn

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!