Zat: v.v. Hellendoorn 1 - De Zweef 1

4 mei 2022 11:45

Aankomende zaterdag staat er weer een mooie wedstrijd op het programma. Ditmaal speelt v.v. Hellendoorn 1 de derby tegen De Zweef 1. Vanuit de uitwedstrijd hebben wij allemaal kunnen zien hoe de wedstrijd leeft voor beide clubs, zo waren er veel supporters en trokken de sponsorcommissies van beide verenigingen samen op deze dag!

Aankomende zaterdag is de return wedstrijd op ons eigen Sportpark De Voordam in Hellendoorn. Ook deze wedstrijd zal weer genoeg publiek trekken én voor deze wedstrijd hebben beide sponsorcommissies elkaar weer gevonden. De wedstrijd in Nijverdal werd gewonnen door De Zweef met 2-0. Kunnen de mannen van Bart Benneker deze keer de punten in eigen huis houden?

Beide verenigingen hebben een fantastische verloting opgesteld, de loten zijn verkrijgbaar bij de ingangspoorten op het sportpark. Naast alle activiteiten op het sportpark zal er ook een zanger aanwezig zijn. Rond de klok van 19:30 komt zanger Enrico Moes er een mooi feestje van maken.

Wij wensen iedereen een fantastische middag toe!

Aftrap Sportpark De Voordam, 17:00.

poster-vv-Hellendoorn-De-Zweef_A3.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!