Het licht staat op groen!

Het licht staat op groen!

25 april 2022 8:15


Hellendoorn, 23 april 2022 - Voorafgaande aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn – SVVN (3-1) is het “laatste bouwhek” geplaatst, als symbolisch startsein voor de grootscheepse verbouwing van de kleedkamers. Edwin Hannink (verantwoordelijk bestuurslid accommodatie) heeft samen met de recent benoemde voorzitter Rikjan Schuttevaar de handeling uitgevoerd, nadat beide dank en vertrouwen uitspraken richting de projectteamleden en de bouw- en installatie partijen.

Het voortraject is ca. 3 jaar geleden al gestart door een kundige projectgroep te formeren die zowel bouwkundig als installatietechnisch goed voor ogen hadden waar men naar toe wilde. Een gebouw afleveren die voldoet aan de huidige eisen als het gaat om duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

September 2020 werden de leden voor het eerst inhoudelijk geïnformeerd, ruim een jaar later werden de definitieve plannen gedeeld tijdens een informatieavond en werd uiteindelijk tijdens de ledenvergadering van 14 november 2021 unaniem akkoord gegeven op de plannen.

Het bouwteam is samengesteld uit sponsoren die tijdens een eerdere informatie bijeenkomst hebben aangegeven wel mee te willen denken in de uitvoering. Alles in het belang van de club, was voor alle betrokken partijen het ultieme uitgangspunt, wat veel vertrouwen heeft gewekt.

Met deze bouw- en installatie partijen is de laatste maanden intensief overleg geweest vanuit het kleedkamerprojectteam en zijn de spreekwoordelijke puntjes op de “i” gezet. Zeker willen we hierbij ook diverse onder- en nevenaannemers bedanken voor het meedenken.

Diverse sloopwerkzaamheden zijn inmiddels al in gang gezet en zullen de komende week met hulp van vele leden nog verder worden uitgevoerd, waarna de gecontracteerde bedrijven volgens een strakke planning aan de slag zullen gaan. Door het plaatsen van het laatste bouwhek, heeft de aftrap plaatsgevonden… om maar in voetbaltermen te blijven.

Via social media en de website van v.v. Hellendoorn zullen we iedereen op de hoogte houden van de vorderingen.

Namens bestuur en kleedkamerprojectteam v.v. Hellendoorn
bouwteam.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!