apr16
Prestaties jeugd (16 april)

v.v. Hellendoorn A1 dat vandaag handhaving in de eerste klasse veilig kon stellen ging met 0-4 onderuit tegen De Zweef A1. Voor A1 betekent dit dat er de komende wedstrijden nog punten moeten worden gepakt om ook volgend seizoen in de eerste klasse uit te mogen komen.

Hellendoorn B1 heeft de weg naar boven gevonden en boekte een 1-2 overwinning tegen SVVN B1. Hellendoorn B1 deed zichzelf te kort door het grote veldoverwicht niet om te zetten in doelpunten.

C1 verloor met 0-2 van de nummer 2 SVVN C1. C2 blijft de koppositie in de 5e klasse aanvoeren door een
1-4 overwinning tegen Haarle C2. Na een slechte eerste helft, met een 1-1 ruststand, volgde een uitstekende tweede helft.

Zowel D1, D2 en D3 leden een nederlaag. D4 won daarentegen met 0-4 van OZC D4.

Hellendoorn E2 toonde veerkracht tegen Wijhe E5 maar verloor uiteindelijk toch met 3-5. E7 boekte een prima 1-6 overwinning tegen naaste concurrent SVVN E7 en blijft hierdoor meestrijden om het kampioenschap.

In de hoofdklasse boekte F1 wederom een overwinning. Dit keer werd Nieuwleusen F1 met 1-6 verslagen. F2 versloeg naaste concurrent Haarle F1 met 1-4. F3 verloor tegen naaste concurrent Nieuwleusen F4. In de strijd om de 2e plek ging F4 met 0-8 ten onder tegen Rohda Raalte F6.

Uitslagen van alle gespeelde wedstrijden incl. standenlijsten zijn vanaf zondagavond te vinden op de website.