Home
 
sep27
Blessurespreekuur v.v.Hellendoorn – ZorgSaam

Ook voor het seizoen 2018-2019 is er voor spelers/speelsters van v.v.Hellendoorn een blessurespreekuur. Elke dinsdagavond kunnen spelers van v.v.Hellendoorn terecht bij onze buurman Fysiotherapie ZorgSaam. 

Mochten voetballers na de wedstrijd in het weekend klachten hebben gekregen en niet zeker weten of ze rust moeten houden of dat het nodig is om naar de fysiotherapeut te gaan, dan kunnen ze langskomen op het blessurespreekuur. Elke dinsdag tussen 17:00 - 18:00 is fysiotherapeut Lasse Wiggemans aanwezig bij Fysiotherapie ZorgSaam in Hellendoorn. 

Screening
Tijdens de screening wordt er een inschatting gemaakt over de duur van de blessure, in het verdere beleid en/of het nodig is om een behandeltraject aan te gaan. Indien nodig vindt er overleg met de trainer plaats. Naast het blessurespreekuur is er elke maandag, dinsdag en donderdagavond vanaf ongeveer 19:15 uur een verzorger bij v.v.Hellendoorn aanwezig voor het tapen en behandelen van kleine blessures. 

Aanmelden voor het blessurespreekuur:
- Bel dinsdag voor 17:00 naar de praktijk om een screening in te plannen. Het is dus GEEN inloopspreekuur. Telefoonnummer: 0548-615889

- Aan de screening zijn geen kosten verbonden

- De screening zal ongeveer 10 minuten duren. 

- Praktijk en behandelkamers NIET met voetbalschoenen betreden. 

  Vorige     Volgende  

Terug naar overzicht
 

 

Hoofdsponsor Heren
 
 
Hoofdsponsor Dames
 
 
Webshop
 
 
Volgende wedstrijd
 

 

 
Sponsoren
 
 
Magazine 2017-2018