jun17
Inleveren materialen - maandag 25 juni

Het einde van het voetbalseizoen is aangebroken, dat betekent dat de materialen weer ingeleverd moeten worden. Op maandag 25 juni zal dit plaatsvinden in de kantine van v.v. Hellendoorn:

De teammaterialen moeten door de trainers of leiders worden ingeleverd en dus niet individueel door de spelers
. Dit geldt voor alle teams, dus ook voor de Damesteams en de Seniorenteams

Tijdsschema inleveren materialen:
18.30:    F-League en JO8 en JO9
19.00:    JO11 en MO11
20.00:    JO13, MO13 en JO12 + Senioren
20.30:    JO15 en MO15
21.00:    JO17, MO17 en MO19

Alle leiders hebben een mail informatie gehad over het inleveren van de materialen waarbij is aangegeven wat er precies moet worden ingeleverd.

Volgens seizoen worden alle teams voorzien van nieuwe kleding. Dit betekent dat alle spelers en speelsters hun v.v. Hellendoorn trainingspak mogen houden. De trainingspakken hoeven dus NIET te worden ingeleverd; De wedstrijdkleding (shirt, broekje, kousen) moet wel worden ingeleverd.

Materialen Commissie v.v. Hellendoorn