jun7
v.v. Hellendoorn Vr1 speelt zaterdag al een beslissingswedstrijd voor promotie

De KNVB heeft deze week het speelschema van de nacompetitie voor v.v. Hellendoorn Vr1 gewijzigd. Dit heeft als gevolg dat v.v. Hellendoorn Vr1 aanstaande zaterdag de grote finale speelt voor promotie naar de tweede klasse. Wanneer de dames van v.v. Hellendoorn aanstaande zaterdag de wedstrijd in en tegen SC Klarenbeek Vr2 weten te winnen, dan is promotie naar de tweede klasse een feit.

SC Klarenbeek Vr2 - v.v. Hellendoorn Vr1
Zaterdag 9 juni

Sportpark De Pauw
Bosweg 12-14

7382 CC Klarenbeek

De mogelijke promotie zullen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bij winst zullen de dames en begeleidingsstaf aanstaande zaterdag rond 16.00 uur worden gehuldigd in de kantine. Na een korte toespraak is er voor alle supporters en belangstellenden de gelegenheid om de dames te feliciteren. Dit feest duurt van 16.00 tot 17.30 uur. Vervolgens wordt het team een buffet aangeboden door onze vereniging.

Wij wensen de dames heel veel succes met de promotiewedstrijd en roepen de fans op om on grote getalen af te reizen naar Klarenbeek om onze dames aan te moedigen!