jun6
2e nacompetitie wedstrijd Dames 1 - zaterdag 9 juni

Na een overtuigende overwinning op SV Nieuwleusen Vr1 neemt v.v. Hellendoorn Vr1 het in de tweede ronde van de nacompetitie op tegen SC Klarenbeek Vr2.

SC Klarenbeek Vr2 vecht, na een elfde plek in de competitie, tegen degradatie naar de derde klasse. v.v. Hellendoorn Vr1 heeft een geweldige reeks neergezet wat heeft geresulteerd in een periodetitel met kans op promotie naar de tweede klasse.

Voor de dames van v.v. Hellendoorn betreft het wederom een uitwedstrijd. De wedstrijd wordt begint om 11.30 uur in Klarenbeek. Voor het team en supporters is busvervoer geregeld. Deze bus zit inmiddels vol. De bus vertrekt om 9.30 uur. Contactpersoon voor eventuele vragen is Wim Mijnheer. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer onze dames achterna te reizen.

SC Klarenbeek Vr2 - v.v. Hellendoorn Vr1
Zaterdag 9 juni

Sportpark De Pauw
Bosweg 12-14
7382 CC Klarenbeek

Komt allen v.v. Hellendoorn Vr1 aan te moedigen!!