apr27
Stem vanaf 1 mei op v.v. Hellendoorn bij Rabobank Clubkascampagne

RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook v.v. Hellendoorn doet net als vorig jaar mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Rond 1 mei ontvangen Rabobank klanten een persoonlijke stemcode via de post. Met deze stemcode kan je op de volgende site https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne inloggen en je stem uitbrengen. Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten vanaf 12 jaar van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €185.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. v.v. Hellendoorn ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor v.v. Hellendoorn belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het geld gaan we voor het volgende doel gebruiken:

(Her)Inrichting kantine: voor iedereen een plek
De kantine is dé plek binnen voetbalvereniging vv Hellendoorn waar iedereen samen komt. De vernieuwde inrichting moet zorgen voor meer sfeer, gezelligheid, een welkom gevoel en een nog grotere saamhorigheid voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden.

Vorig jaar deden er 464 verenigingen mee en kreeg v.v. Hellendoorn 631 stemmen. Goed voor een bedrag van €1930.86. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan v.v. Hellendoorn tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente, zodat we weer een mooi bedrag kunnen ophalen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op

Alvast bedankt voor jouw steun!

Bestuur v.v. Hellendoorn