feb6
Gehouden thema-avonden alcohol, drugs en rookbeleid

Het jeugdbestuur heeft samen met Jans van Wieren (adviesbureau voor alcohol/drugs/roken) en de wijkagenten 6 thema-avonden gehouden. Deze avonden gingen over alcohol, drugs en roken voor de jeugd in de leeftijd van 13 jaar tot en met 18 jaar. De bijeenkomsten werden goed bezocht door spelers, ouders, trainers, leiders en overige belangstellenden. Al met al hebben ruim 250 personen deze avonden bezocht!

Doelstelling
Het doel van deze avonden was om onze jeugd en ook ouders bewust te maken van de gevaren van alcohol, drugs en roken. Ook hopen wij dat hierdoor deze onderwerpen makkelijker bespreekbaar worden binnen de vereniging, maar ook in huiselijke kring.

Reacties
Uit de vele reacties die we hebben ontvangen kunnen we opmaken dat de thema-avonden nuttig waren en indruk hebben gemaakt. Met name de gevolgen van experimenteren en verslaving maakte grote indruk onder de belangstellenden.

Toekomst
Als jeugdbestuur kijken we terug op een reeks goed bezochte avonden met positieve reacties. Voor de toekomst gaan we samen met het hoofdbestuur het beleid over alcohol, drugs en roken verder uitwerken. Bij nieuwe ontwikkelingen hierover informeren wij u.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur VV Hellendoorn