Fotohoekje

Dames 1 v.v. Hellendoorn

okt4
Care Dienstengroep nieuwe subsponsor v.v.Hellendoorn

De sponsorcommissie van v.v. Hellendoorn is verheugd om te kunnen melden dat we in Care dienstengroep b.v. een nieuwe subsponsor hebben gevonden.

Care Dienstengroep was voorheen zilverenpakket sponsor bij de vv Hellendoorn. Afgelopen week tekenden Niels Alferink en Lorenz Kok namens v.v. Hellendoorn en Thomas Overbeek namens Care Dienstengroep het nieuwe contract die hen langdurig met elkaar verbindt.

Care Dienstengroep is naast sponsor ook actief bij het schoonmaken van onze accommodatie. Zo maken ze wekelijks onze kleedkamers schoon en zorgen voor de periodieke glasbewassing, het jaarlijks schoonmaken van onze reclameborden, dug-outs en tribune. Ook ondersteunen ze bij het schoonmaken van onze kantinevloer na grote verenigingsactiviteiten.

Care Dienstengroep is een allround schoonmaakbedrijf . Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen ze hun opdrachtgevers die over het hele land verspreid zitten. Het hoofdkantoor van Care dienstengroep is gevestigd in Nijverdal.

Het bezoekadres van Care Dienstengroep:
Wierdensestraat 25
7443 AA Nijverdal