Fotohoekje

Heren 1 v.v. Hellendoorn

okt3
Blessurespreekuur v.v.Hellendoorn – ZorgSaam

Voor het seizoen 2017-2018 zijn v.v.Hellendoorn en ZorgSaam een verdere samenwerking aangegaan. Vanaf 3 oktober wordt er gestart met een blessurespreekuur voor voetballers van v.v.Hellendoorn.

Mochten voetballers na de wedstrijd in het weekend klachten hebben gekregen en niet zeker weten of ze rust moeten houden of dat het nodig is om naar de fysiotherapeut te gaan, dan kunnen ze langskomen op het blessurespreekuur. Elke dinsdag tussen 18:00-19:00 uur is fysiotherapeut Lasse Wiggemans aanwezig bij Fysiotherapie ZorgSaam in Hellendoorn.

Screening
Tijdens de screening wordt er een inschatting gemaakt over de duur van de blessure, het verdere beleid en/of het nodig is om een behandeltraject aan te gaan. Indien nodig vindt er overleg met de trainer plaats.
Naast het blessurespreekuur is er elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond vanaf ongeveer 19.15 uur een verzorger bij v.v. Hellendoorn aanwezig voor het tapen en behandelen van kleine blessures.

Aanmelden voor het blessurespreekuur:

-  Bel voor dinsdag 17.00 uur naar de praktijk om een screening in te plannen. Het is dus geen inloopspreekuur. Telefoonnummer: 0548-615889

-  Aan de screening zijn geen kosten verbonden

-  De screening  zal ongeveer 10 minuten duren.

-   Praktijk en behandelkamers NIET met voetbalschoenen betreden