Fotohoekje

Dames 1 v.v. Hellendoorn

okt1
Laat je auto wassen bij Splash Carwash en steun v.v.Hellendoorn

Sponsor Splash Carwash heeft een actie bedacht waarvan de voetbalclubs in de gemeente kunnen profiteren. Het bedrijf heeft een bedrag van maximaal € 6.000,- beschikbaar gesteld. Dit bedrag kunnen de clubs onder elkaar verdelen. Om dat te regelen is Clubsupport opgericht. Met ClubSupport kunnen de leden van de lokale voetbalclubs in Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen en Haarle geld sparen voor hun club.

Het enige wat je hoeft te doen is je auto laten wassen op programma 1! Per wasbeurt doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. De actie begint op 4 oktober en loopt tot eind november. Voor wie het niet weet: Splash vind je op het industrieterrein (vlakbij de rotonde in de Boersingel)

Hoe gaat dat in de praktijk in z’n werk?
Wanneer je (lid of niet-lid, supporter mag ook) bij de wasstraat komt en aangeeft dat je meedoet aan ClubSupport voor v.v.Hellendoorn, ontvang je een kaartje met een unieke code. Op de website van ClubSupport (www.supportdeclub.nl) kun je de code invoeren en aangeven welke club je steunt (in ons geval voetbalvereniging Hellendoorn). Voor elke stem op v.v.Hellendoorn doneert Splash Carwash € 1,50 aan onze club. Dat is het! Daarnaast is ‘live’ te zien hoeveel er voor de club is gespaard en hoeveel andere clubs inmiddels hebben gespaard.

Steun voetbalvereniging Hellendoorn met deze actie
Aan deze actie in Hellendoorn/Nijverdal doen 6 voetbalclubs mee, er is dus een competitie!! Laten we met zijn allen een mooi bedrag ophalen voor v.v.Hellendoorn!