feb5
Afscheidsreceptie Gerard Ter Horst (14 februari)
Gerard ter Horst heeft in november afscheid genomen als voorzitter van V.V. Hellendoorn. Gerard is 12 jaar voorzitter geweest. Eerst van VESOS en na de fusie met SOS van V.V. Hellendoorn. Binnen VESOS heeft hij nog meerdere functies bekleed waaronder leider van het 1e elftal en lid van het jeugdbestuur. In zijn periode als voorzitter bij V.V. Hellendoorn is er ontzettend veel gerealiseerd. Met zijn energie en passie heeft Gerard een voorname rol gespeeld in o.a. de komst van de kunstgrasvelden, tribune en de verbouwing van de kantine. Gerard is een verenigingsman pur sang en we willen hem dan ook bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging door hem een afscheidsreceptie aan te bieden.

Wanneer: vrijdag 14 februari
Waar: Kantine VV Hellendoorn
Voor genodigden is er een receptie van 16:30 uur t/m 18:00 uur.
Vanaf 19:30 uur is er een vrije inloop en is er voor alle leden van V.V. Hellendoorn de mogelijkheid om Gerard te bedanken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Hellendoorn