jan28
v.v. Hellendoorn Dames 2 en MA1 gaan samen

In goed overleg is besloten om v.v. Hellendoorn Dames 2 en MA1 per direct samen te voegen tot één team welke verder gaat onder de naam Dames 2. De reden hiervoor is dat beide teams niet in staat zijn om de komende weken, en wellicht ook maanden, nog een volledig afzonderlijk team op de been te krijgen.

Aan het begin van het seizoen hebben beide teams voldoende speelsters. Echter, gedurende de competitie zijn er mede door enkele langdurige blessures, bijbaantjes en opleiding diverse speelsters niet altijd beschikbaar.

Om te voorkomen dat de meisjes en Dames overbelast worden door ze wekelijks twee wedstrijden te laten spelen is dit besluit genomen. Als gevolg hiervan zijn ook de training tijden  aangepast.

De trainingsavonden zijn als volgt:

Hellendoorn Dames 1:
   * Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
   * Donderdagavond van 19.45 tot 21.15 uur

Hellendoorn Dames 2:
   * Maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur
   * Donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur

De speelsters horen via de leiders/trainers in welke groep ze trainen.

TC en Bestuur VVH