VVH Academy

De VV Hellendoorn Academy heeft als doel om spelers, trainers en vrijwiligers te ondersteunen door programma's aan te bieden op het gebied van samenwerken, vaardigheden en communicatie. Een ander speerpunt van de VVH Academy is om het aantal vrijwilligers die bij de voetbalvereniging actief zijn uit te breiden. Waarbij betrokkenheid en enthousiasme centraal staan, maar zeker ook om iedere vrijwilliger in zijn/haar kracht te zetten. Door een ieder zoveel mogelijk die dingen te laten doen waar de vrijwilliger zijn/haar deskundigheid en/of vaardigheid goed kan toepassen.
De eerste training die de VVH Academy heeft georganiseerd is ' Feedback geven'.
Op dit moment werken we aan een databank van onze vrijwilligers waarin we de kennis en vaardigheden en bijdrage registeren.
Met als doel om zowel onze vrijwilligers als belangstellenden kansen te bieden en om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen.
De informatie voor het vullen van de databank wordt in kaart gebracht aan de hand van de grote ´Vrijwilligers Enquete VVH oktober 2012´.

De leden van de VVH Academy zijn
Thale Roosien coordinator